Livrare si Plata

I. Livrarea

Nicio comanda nu va fi procesata pentru livrare daca nu este si confirmata telefonic de catre operatorii nostri.

Livrarea prin curierat este taxabila pentru o comanda de pana la 349 lei si are o valoare de 20 lei, cost ce include:

        –    un colet de maxim 2 kilograme;

        –    livrarea coletului oriunde pe teritoriul Romaniei;

        –    returul documentelor sau a banilor – rambursul.

Durata de livrare 1 – 4 zile lucratoare.

Nota: pentru fiecare kg in plus fata de coletul cu taxa minima de livrare, se adauga o taxa de suplimentara.

Livrarea GRATUITA

Transportul este asigurat pentru comenzi minime de 350 lei. Kilometrii exteriori nu sunt asigurati si se taxeaza separat.

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi (dar nelimitandu-se doar la acestea):

  • blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus;
  • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.;
  • cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, starea de urgenta, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc;
  • nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti;

In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari galeriadearta.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Durata de livrare 1 – 4 zile lucratoare.

In perioada sarbatorilor sau a altor perioade de promotii masive (de ex. conceptul Black Friday) pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor. 

II. Plata

Plata produselor comercializate in cadrul prezentului magazin on-line se poate face astfel:

1. Plata ramburs la curier in momentul receptionarii produselor

2. Plata cu OP in contul firmei ce administreaza site-ul on-line. In acest caz produsele vor fi expediate doar dupa comfirmarea de catre banca a receptionarii incasarii.

3. Plata online cu cardul.